Üks omamoodi seljanka

2 purkki “Toome salatit”
u. 1/2 kilo viinereid, suitsuvorsti ja suitsuliha
2 “Knorri” kanapuljongi kuubikut
Peotäis lühikesi makarone
“Felix” ketshupit
Veidi magusat sinepit
250 g paksemat majoneesi
u. 4-5 l vett

1. Vala vesi potti ja aja see keema.
2. Samal ajal haki salat peenemaks ja lisa vette. Keeda u 15 min.
3. Lisa kanapuljongikuubikud ja peotäis makarone. Keeda u 10 min.
4. Lisa hakitud viinerid ja/või teised lihatooted.
5. Lisa tunde järgi sinepit, ketsupit ja u 250 g majoneesi.
6. Keeda kuni majonees on täielikult lahustunud.
7. Serveeri koos saiaga.
Hüva nõu:
Supi paksendamiseks sega paar lusikatäit jahu vähese külma veega ning lisa supile ja lase korraks keema tõusta. Võid kasutada ka muude firmade tooteid kuid nendest mis on retseptis, on tulnud kõige parem.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 kommentaari “Üks omamoodi seljanka