Seene-hakkliharoog pannil

1 sibul
u. 200 g metsaseeni vms
1 õun
2 sl margariini või võid
400 g hakkliha
1 tl soola
¼ tl musta pipart
½ – 1 dl lihapuljongit (kuubikust)
½ dl hakitud peterselli

SERVEERIMISEKS:
4 muna
marineeritud punapeeti ja kurki

1. Koori ja haki sibul. Kui vaja, kupata seened ja haki peeneks. Pese õun, eemalda seemnekoda ja lõika viljaliha kuubikuteks.
2. Kuumuta margariin pannil kuldkollaseks. Pruunista selles mõni minut sibulat, seeni ja õuna.
3. Lisa pannile hakkliha. Suru see puulabidaga purujaks. Lase lihal kergelt pruunistuda ja seguneda muude pannil olevate ainetega.
4. Maitsesta toit soola ja pipraga ning lisa lihapuljong.
5. Lase mõni minut haududa. Puista hakitud petersell peale.
6. Prae munad.
7. Aseta praetud munad kõige peale. Serveeri koos marineeritud punapeetide ja kurkidega.
Hüva nõu:
Maitsesta panniroog paprikapulbri, karri, basiiliku ja/või küüslauguga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga