Täidetud sibulad

4 suurt sibulat (u. 600 g)

TÄIDIS:
1 sl riivsaia
1 dl vett
200 g seahakkliha
½ tl soola
¼ tl koriandrit
¼ tl musta pipart
2 sl margariini

1. Koori sibulad. Keeda need vähese soolaga vees (1 tl soola/1 l vett). Lõika sibul ühest küljest lahti ja eralda kihid üksteisest. Nõruta. Hoia keeduleem alles.
2. Lase riivsaial veidi aega vees seista. Lisa hakkliha, sool ja maitseained. Sega kõik kokku pehmeks taignaks.
3. Tõsta täidis lusikaga suurele sibulatükile ja kääri teine ja kolmaski sibulatükk selle ümber. Aseta täidetud sibularullid tihedalt rasvaga määritud ahjuvormi.
4. Pane peale väikesi võitükikesi.
5. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 35-40 minutit. Vala rullid paar korda sibulaleemega üle.
6. Serveeri koos kartulite, praeleeme ja riivitud aedviljaga.
Hüva nõu:
Seda toitu võib teha ka muust hakklihast. Ülejäänud sibula võib lisada täidisele või salatisse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga