Vorstipaella

1 sibul
2 dl pikateralist riisi
5 dl vett
1 aedviljapuljongi kuubik
1 tl kurkumit
300 g keeduvorsti
100 g suitsuvorsti
u. 100 g külmutatud herneid
½ tl musta pipart

1. Koori ja haki sibul.
2. Pane sibul ja riis potti. Kalla vesi peale ja lisa puljongikuubik potti. Lisa kurkum.
3. Lase keema ja keeda riisi nõrgal tulel 15 minutit.
4. Lõika mõlemad vorstid ribadeks. Tõsta vorstiribad riisile, lisa herned ja keeda veel 10 minutit.
5. Maitsesta paella musta pipraga.
6. Serveeri koos maitsva tomati-sibulasalati ja krõbedakoorelise pika saiaga.
Hüva nõu:
Vorsti võib asendada näiteks konserveeritud tuunikalaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Vorstipaella