Ameerika apelsiniliha

4 paksu kondita karbonaaditükki
searasva
2 sibulat
1 tl soola

MAITSEAINESEGU:
1 tl majoraani
2 tl sega-maitseainet
1 tl soola
1 sl suhkrut

MAHLASEGU:
1/2 klaasi vett
3/4 klaasi apelsinimahla
2 sl sidrunimahla

1. Lihalõigud pruunista mõlemalt poolt ja pane ahjuvormi.
2. Tee valmis maitseaine- ja mahlasegu.
3. Vala lihale mahlasegu ja seejärel maitseainesegu.
4. Laota peale viiludeks lõigatud sibul.
5. Hauta rooga ahjus kaane all tund aega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

10 kommentaari “Ameerika apelsiniliha

  1. Väga väga hõrk. Pole eriline kokkaja aga üllatasin naist selle toiduga väga väga. Soovitan algajale soojalt.:)

  2. Mida kujutab endast sega-maitseaine? Kas Santa Maria liha üldmaitseaine? Või midagi põnevamat?