Fileepajaroog ananassiga

500 g sea sisefileed
1 prk ananassi (u. 225 g)
1 väike purk tomatipüreed(½ dl)
¼ – ½ dl sojat
1½ dl vett
2 sl veiniäädikat
1 sibul
u. 15 cm värsket kurki
soola ja musta pipart

1. Lõika liha umbes 1 cm paksusteks viiludeks. Nõruta ananass ja kalla leem potti.
2. Keeda potis 1 dl ananassileent koos tomatipüree, soja, vee ja veiniäädikaga kastmeks.
3. Koori ja haki sibul. Sega sibul ja lihaviilud kastme hulka. Keeda umbes 5 minutit.
4. Tükelda ananass. Koori kurk ja lõika see pikuti pooleks. Võta seemneosa lusikaga välja. Lõika kurk viiludeks. Lisa ananassitükid ja kurk potti.
5. Lase keema ja lisa maitseained.
6. Serveeri koos keedetud riisi või pasta ning värske salatiga.
Hüva nõu:
Tee pajaroog välisfileest või siis ribadeks lõigatud singist või praelihast. Pikenda küpsemisaega 10 minuti võrra.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga