Juustukattega põrsafilee

400 g põrsa sisefileed
1 sl margariini
1 tl soola
¼ tl purustatud musta pipart
1 tl karrit
2 banaani
2 dl vahukoort
4 dl külmutatud herne-maisi-paprikasegu
1 – 2 dl riivjuust

1. Lõika liha umbes 2½ cm paksusteks viiludeks.
2. Sulata pannil rasv. Kui see on veidi pruunistunud, prae lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks. Lisa sool ja pipar. Keera tuli vaiksemaks. Lisa karri ja sega.
3. Lisa kooritud ja viiludeks lõigatud banaanid. Kalla koor peale. Hauta mõni minut.
4. Kata ahjuvormi põhi aedviljaga. Pane liha-banaanisegu sellele. Puista pinnale rohkesti riivjuustu. Kuumuta ahjus 225 kraadi juures umbes 10 minutit. Serveeri koos pasta, mango ja soolapähklitega.
Hüva nõu:
Sisefilee võib asendada kas, välisfilee või praega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Juustukattega põrsafilee

  1. Andrei Filosofov olustverest

    täitsa püss asi oleks kui oleks seda millegist teha ja tegelt vanaema tegi kunagi päris püss on no 1 tükk ikka kapis seisab juba aasta aega no:D
    soovitan kõigile:D