Magus-hapu pajaroog

600 g ribadeks lõigatud põrsaliha
2 porgandit
2sibulat
2 – 3 küüslauguküünt
2 sl õli
4 sl punast veiniääadikat
3 sl suhkrut
½ dl hakitud pikkelsit
2 tl peenestatud ingverit
2 dl kanapuljongit kuubikust
2sl sojat
3 sl maisijahu

1. Lõika porgandid ribadeks ja sibulad väikesteks lõikudeks. Peenesta küüslauk.
2. Pruunista liharibad ja aedvili kergelt õlis potis või suurel pannil.
3. Lisa kõik ülejäänud ained, välja arvatud maisijahu. Lase umbes 15 minutit haududa.
4. Sega maisijahu tilga veega ja lisa toidule. Sega, kuni toit pakseneb ühtlaselt. Lase keema. Serveeri koos keedetud riisi ja ribadeks lõigatud värske kurgiga. Eriti hästi sobib selle toiduga jasmiiniriis.
Hüva nõu:
Võid osta põrsapraadi või abatükki ja lõigata see ribadeks. Võid ka pikkelsi ära jätta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga