Magus-hapu sealiha

250 g sealiha (singitükk)
2 sl seenesojakastet
soola
pipart
2-3 sl jahu
1/2 punast paprikat
1/2 rohelist paprikat
1 väike sibul
50 ml Sweet & Sour (magus-hapu) kastet
2 sl maisiõli

1. Lõika liha u. 1,5 cm suurusteks kuubikuteks ning marineeri 10-15 minutit seenesojakastmes.
2. Haki paprikad ja sibul sama suurusteks tükkideks nagu lihagi.
3. Sega jahu lihaga.
4. Kuumuta wok-pann ja lisa õli. Prae liha kuumas õlis pidevalt segades peaaegu valmis.
5. Lisa köögiviljad ja prae segades veel umbes 30 sekundit. Lisa Sweet & Sour kaste, sega kuni ta keema läheb.
6. Serveeri koos keedetud riisiga. Eriti hästi sobib selle toiduga jasmiiniriis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga