Marineeritud põrsakarbonaad

4 põrsakarbonaadi

MARINAAD:
1 dl toiduõli
2 sl sojat
1 sl veiniäädikat
1-2 küüslauguküünt
1 – 2 (punast) sibulat
¼ tl musta pipart
½ tl tüümiani
½ tl majoraani

1. Tõsta karbonaadid ahjuvormi.
2. Sega õli, soja, veiniäädikas, küüslauk, kooritud ja tükeldatud sibul, pipar, tüümian ja majoraan marinaadiks.
3. Kalla marinaad karbonaadidele. Tõsta paariks tunniks külmkappi tõmbuma.
4. Keera lihatükke paar korda marineerimise ajal.
5. Tõsta vorm ahju. Lase 220 kraadi juures küpseda umbes 40 minutit.
6. Serveeri kuumad karbonaadid pasta või riisi ja rohelise salatiga.
Hüva nõu:
Seda toitu võib valmistada ka mikrolaineahjus. Tee ainult pool marinaadist. Kata vorm kinni ja küpseta täisvõimsusel (800 W) 4-5 min.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga