Muckalica

800 g sea (luudeta) selja-, kintsutükki või sinki
4 sl võid või margariini
1 roheline paprika
1 punane paprika
2 sibulat
2 tomatit
3-4 küüslauguküünt
4-5 marineeritud piprakauna
purustatud musta pipart
soola

1. Lõika liha u. 1 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pann ja lisa pool rasvainest. Kuumuta liha, kuni see on läbi küpsenud. Lõika küpsed lihaviilud u. 1 cm laiusteks ribadeks.
2. Eemalda paprikatest seemned ja lõika viljaliha kuubikuteks. Koori ja haki sibulad. Kasta tomatid kuuma vette ning eemalda koor. Lõika tomatid väikesteks tükkideks. Kuumuta, paar minutit, tükeldatud köögivilju ülejäänud rasvaines pannil või potis.
3. Lisa purustatud küüslauk ja viilutatud piprakaunad. Maitsesta pipra ja soolaga. Keeda segu paar minutit kuni vedelik aurub. Sega liharibad köögiviljasegu hulka, kuumuta ja serveeri kohe.
4. Serveeri riisi ja kapsa- või lehtsalati, sibula või hapukoorega.
Hüva nõu:
Selle toidu juurde sobib joogiks õlu, punane vein või vesi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga