Pajaroog juurviljadega

4 viilu pekita seakarbonaadi
2 sl õli
2 väiksemat sibulat
8 dl vett
2 lihapuljongi kuubikut
4 suuremat kartulit
4 porgandit
purustatud musta pipart

1. Lõika sibulad paksemateks rõngasteks.
2. Prae 30 minutit töölaual seisnud, õliga määritud lihatükke keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5 minutit. Tõsta pannilt ära.
3. Kuumuta sibularõngaid pannile jäänud rasvas 5 minutit.
4. Tõsta sibul väiksemasse hautamisnõusse ja lao lihatükid peale, lisa vedelik (vesi+puljongikuubikud) ja paksudeks viiludeks lõigatud porgandid. Raputa peale veidi pipart.
5. Hauta kaane all 30 minutit, pane seejärel juurde sektoriteks lõigatud kartulid ja hauta veel 15-20 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

56 kommentaari “Pajaroog juurviljadega

  1. Tegin , sõin ja teen veel , seega mulle meeldis ja meeldis ka tütrele kes üldiselt sibulat ei söö .