Sealiha India moodi

0,8 – 1 kg sea selja- või ribitükki
1 tl soola
ingverit

TÄIDIS:
1 õun
1 tl ingverit
1/2 tl soola
2 spl rosinaid

1. Tee lihasse paar-kolm pikka sisselõiget.
2. Koori õun ja lõika sektoriteks. Veereta sektoreid soola ja ingveri segus.
3. Täida lihasse tehtud sisselõiked õunasektorite ja rosinatega.
4. Seo lihatükk tugeva puuvillase niidiga kokku. Hõõru väljast poolt soola ja ingveriga.
5. Küpseta ahjus.
6. Serveeri keedetud riisi ja rohelise salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 134 kommentaari “Sealiha India moodi

  1. Indias ei ole enamik inimesi budha usku.

    Ja sealiha seal tõesti praktiliselt ei sööda. Muslimid ei söö seda üldse ja hindud jms on peamiselt taimetoitlased. Peamine liha, mida piirkonniti süüakse, on kana ja kits.

    • Hei, Juc! Muide, ka siin hoomab sfcgist, ja suve pf5uad on olnud re4ngemad kui Eestis. Seeni, pohli pole ksuigal, eelmine aasta oli uputus. Olen ammu tahtnud soovitada fcht omaleiutatud vf5ileiba. Ehk proovid. (tulime kunstikooli aeg sf5brannaga f6f6sel peolt, ne4ljaga tegime) ja algul umbusklik sf5branna kiitis imestusega. Lihtsale rukkileivaviilule vf5id, peale lf5igud keedetud punapeeti ja hapukurki(sobib ka marineeritud).Hea must kohv juurde. Eestimaine, sfcgisene, lihtne. P.S.Mf5tetes ootan juba Luxi postitusi suure huviga!

  2. Imelik kommentaar!!

    Muslimid ei ela Indias voi voiballa nad elavad seal, aga suurem osa inimestest pole kyll muslimid. Suurem osa inmastest seal kuuluvad budha usku, kuid tanapaeval paljud inimesed ei usu enam millegisse. Indias on ka palju kristlasi nagu siin Euroopas!!! Muslimid elavad Kesk- ja Laane Aasias ja ka Pohja-Afrikas. Sellised maad nagu India, Taimaa, Indoneesia, Malaasia ja paljud muud Louna-Aasias pole muslimi maad.

    • Hei Katrin, see vf5ileib on kindlasti maistev. Meil oli vahepeal fcks lemmikuid salateid hapukurk-peet-majonees, kf5rvale leiba ja maitses superhe4sti. Peaks selle koosluse tf5epoolest millalgi taas ette vf5tma. Olen ise ka Luxi mineku eel ikka pe4ris pf5nevil. Eile uudistasin pikalt netist, mida maitsvad Lorraine piirkonnas Prantsusmaal pakutakse (see on Luxile kf5ige le4hemal). Mmmm…. canneled, rummi babad, madeleined… Varsti asume otsast katsetama!