Sealihahautis ananassi ja ubadega

500 g kondita taist sealiha
1 purk valgeid ube tomatis
1 suurem purk ananassitükke
1-2 purki purustatud tomatit
1 keskmine sibul
cayenne`i pipart
1 küüslauguküüs
soola

1. Lõika liha paari sentimeetri suurusteks tükkideks, peenesta sibul.
2. Sega kõik ained kausis läbi, segu ei peaks ahju pannes olema oluliselt vedelam kui oodatav lõpptulemus.
3. Tõsta segu ahjuvormi ja kata tihedalt fooliumiga.
4. Küpseta ahjurestil 125-150 C juures umbes 2 tundi.
Hüva nõu:
See roog küpseb ahjus ise valmis, kusjuures pikk hautamine muudab toidu eriti maitsvaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 668 kommentaari “Sealihahautis ananassi ja ubadega

  1. Kamoon, mõelge ikka kaupluste pidajate peale ka! Kui ei ole ruume, siis KUHU nad peaksid selle taara panema? Ja kui taara eest maksmisega viivitatakse kuid, siis väikepoodidel tõmbab see ju täiega hinge kinni, kui omavahenditest pead taara eest maksma, aga raha tagasi ei saa. Haige Eesti riigi valitsus võtab mingi x-seaduse vastu mõtlemata, kas kõik osapooled sellega toime tulevad ja nüüd nõutakse, et täitke, muidu karistame!