Sealiharullid

600 g kondita taist sealiha
4 õuna
10 kuivatatud ploomi
2 spl võid
1,5 spl jahu
0,5 dl koort
vett
0,5 spl soola
valget pipart

1. Pane kuivatatud ploomid 3-4 tunniks külma vette ligunema.
2. Lõika liha ristikiudu õhukesteks viiludeks ja vasarda kergelt. Raputa peale soola ja valget pipart.
3. Koori õunad ja lõika viiludeks.
4. Pane igale lihatükile paar õunaviilu ja ploom. Keera liha rulli ja kinnita rull tiku või puuvillase tugeva niidiga.
5. Pruunista rullid pannil igast küljest.
6. Lisa pannile natuke vett, pane kaas peale ja lase tasasel tulel küpseda.
7. Tõsta rullid kaussi.
8. Valmista leemest kaste, lisades sinna koorega segatud jahu. Kalla kaste rullidele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Sealiharullid