Täidetud pannkoogid

Täidis:
u. 200-300 g suitsuvorsti
u. 200 g juustu
1,5 tl jahu
sidrunimahla
1 küüs küüslauku
1 väike sibul

Kaste:
majoneesi
hapupiima (FARMI 4%)
hapukoort
tükeldatud õunu
sool
suhkur
sinep

1. Küpseta u.10 ülepannikooki (mitte magusat)
2. Tükelda ja prae suitsuvorst ja sibul.
3. Lisa jahu ja sidrunimahl (võib kasutada sidrunimahla konsentraati, mis on eelnevalt lahjendatud) NB! Sidrunimahl peab olema külm.
4. Võta panni tulelt ja kalla segu kaussi
5. Lisa riivitud juust ja pressitud küüslauk, sega
6. Saadud seguga täida pannkoogid ja pane ahjuvormi.
7. Puista peale veidi riivitud juustu ja küpseta pannkooke ahjus kuni juust sulab, u 15 min. keskmise kuumuse juures
8. Seni kuni pannkoogid on ahjus sega kastme ained ja maitsesta.
Hüva nõu: Sidrunimahl ja jahu on vajalikud, et täidis ei laguneks laiali. Täidetud pannkoogid on väga head pühapäeva hommikuks, siis võib nad eelmine õhtu valmis teha ja hommikul pane vaid ahju.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Täidetud pannkoogid