Kolmekordselt vürtsitatud liha-sibula hautis

500 g loomaliha
2 sl õli
1 tl aroomisoola
1 tl rohelist pipart
1 tl purustatud küüslauku
1 tl paprikapulbrit
5 dl vett
1 lihapuljongi kuubik
2 tl sojakastet
4 sibulat
0,5 tl rosmariini
1 tl tüümiani
0,5 tl estragoni
1 sl siirupit
1,5 sl kartulitärklist (-jahu)

1. Pruunista kuubikuteks tükeldatud liha. Maitsesta ja pane potti.
2. Lisa vesi, puljongikuubik ja sojakaste.
3. Pruunista pannil sibulatükid, maitsesta ürtide ning siirupiga ja vala potti.
4. Lisa vähese külma veega segatud kartulitärklis.
5. Hauta 5 minutit.
6. Serveeri keedetud või ahjukartulite ja värske salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga