Pajapraad

3 keskmise suurusega sibulat
500 g tükeldatud veiseliha
2 dl vett
1 lihapuljongikuubik
2 sl sojakastet
½ tl purustatud musta pipart
2 sl nisujahu
1 dl lahjat koort

1. Koori ja tükelda sibulad.
2. Pane liha ja sibulad kastrulisse.
3. Lase vesi keema ja lisa lihapuljongikuubik. Sega, kuni kuubik on lahustunud. Kalla puljong lihale.
4. Lisa soja ja pipar.
5. Keeda liha 25 – 30 minutit.
6. Sega jahu koore hulka ja lisa see vedelikule.
7. Keeda veel 3 – 5 minutit.
8. Serveeri pajapraad näiteks keedetud riisi ja kurgi-selleri-tomatisalatiga.
Hüva nõu:
Kui veiseliha on saada soodsa hinnaga, tasub pajapraadi valmistada korraga rohkem. Jaga ülejäänud pajapraad sobivates kogustes karpidesse ja külmuta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

74 kommentaari “Pajapraad