Sibulaklops

600-800 g looma selja- või sisemist reieliha
4-5 sibulat
pipart
soola
õli või rasvainet
vett
jahu
3 spl hapukoort

1. Lõika liha viiludeks, vasarda tugevasti ja anna lõikudele ovaalne kuju. Raputa peale soola ja pipart.
2. Prae kuumas rasvas või õlis mõlemalt poolt helepruuniks.
3. Pruunista rasvas jahu, lisa kuum vesi või leem ning keeda läbi, lõpuks lisa hapukoor.
4. Vala kaste lihalõikudele ja hauta koos 5-8 minutit.
5. Lõika sibulad ratasteks, prae kuldkollaseks ja tõsta praetud lihalõikudele.
6. Serveeri keedetud kartulite ja hautatud köögiviljadega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

71 kommentaari “Sibulaklops