Neerukaste

600 g seaneerusid
2 sibulat
1,5 sl jahu
1 kl vett
2 tomatit
200 g hapukoort
soola
pipart
õli ja margariini

1. Poolita neerud pikuti, rebi ära kile ja lõika keskelt sooned välja. Kupata 2 minutit. Neerud on väga valgurikkad ning ajavad kupatamisel palju vahtu. Pese nad vahust külma veega ning lõika siis ribadeks või kuubikuteks.
2. Prae neerusid õli ja margariini segus 10 minutit.
3. Lisa hakitud sibulad, kuumuta läbi ja maitsesta.
4. Sega juurde jahu, lisa vesi ja hauta, kuni neerud on valmis.
5. Lisa hapukoor ja sektoriteks lõigatud tomatid, sega.
Hüva nõu:
Tomatite asemel võid kasutada kuubikuteks lõigatud marineeritud kurki.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga