Seapea kaalikalohkude ja porganditega

1 seapea (2-3 kg)
kaalikat
porgandeid
mugulsibulat
soola
terapipart
keetmiseks vett

1. Puhasta seapea korralikult keeva veega ja kaabi noaga puhtaks. Silmad võta välja.
2. Pane seapea kuuma vette keema.
3. Pärast vahu eemaldamist lisa sool, pipar ja sibul. Keeda 2-3 tundi.
4. Lisa ka väikesed ühesuurused porgandid ja kaalikalohud. Kui need on pehmeks keenud, võta välja. Pea aga lase tervelt keeduleemes jahtuda.
5. Tõsta seapea vaagnale, silmadeks pista jõhvikad, ümberringi aseta kaalikalohud ja porgandid. Lahti lõika laual enne söömist. Paku juurde jõhvika-õunasalatit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga