Veripannkoogid

1/2 l verd
1 kl piima või vett
3-4 kl odra- või rukkijahu
soola
pipart
praadimiseks rasva

1. Kurna veri läbi sõela, lisa piim või vesi, maitseained ja jahu. Sega hästi läbi.
2. Tõsta lusikaga pannile kuuma rasva sisse koogid ning küpseta mõlemalt poolt pruuniks.
3. Serveeri kuumalt pohla- või jõhvikasalatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

72 kommentaari “Veripannkoogid

  1. lausa uskumatu

    Kuulge inimesed, teile infoks , ka verivorstid sisaldavad ehtsat seaverd, kas neid ei ole ka loomulik süüa!!!!!!!!!!!!!!

  2. mis pahatahtlik, see kõlab päris vastiku retseptina jah, aga ma usun, et see on nendele, kel hemoglobiiniga probleemid on ja peavad seda toitumise kaudu omastama, et mitte ‘forever’ tablette süüa..