Asuu

500-700 g sealiha (tailihaga on parem)
7 keskmist hapu-või marineeritud kurki
3 suurt sibulat
1 porgand
u. 500 g kartulit
tomatipastat
pipart
soola

1. Prae kangideks (u. 1×3 cm) tükeldatud sealiha, sibul ja suurelt riivitud porgand.
2. Lisa kangideks lõigatud kartul ja kurgid.
3. Sega tomatipasta veega ja kalla segu peale.
4. Hauta kuni kartul on pehme.
5. Ega maitsestada ei unustanud?
NB! Põhiline et kartul ja kurgid ja liha oleks ühesuuruselt ja justnimelt kangidena lõigatud- see on toidu väike eripära.
Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

59 kommentaari “Asuu

  1. tomatipasta epab ikka jah enne passeerima koos lihaga näiteks, sest muidu ei saa kmartul valmis.. kartuli võib ka eraldi praadida ja hiljem kõik komponendid kokku segada.. Ka kurgid eraldi valmis hautada!

  2. Sai väga maitsev. Sõbrad kes külla tulid kiitsid. Selline korralik mehine roog. Vbla koostisosad võiksid natukene väiksemad olla.

  3. Asuu on tatari rahva rahvustoit. Sealiha asemel kasutatakse loomaliha. Kartul enne praetakse ära ja alles siis segatakse teiste ainetega. Sealiha sobib ka päris hästi, aga kartul peab olema PRAETUD.

  4. minu arust tuleks kurk ikka lõpupoole panna,muidu see kurk ju päris löga selleks ajaks,kui kartul pehmeks saab….

  5. Asuu oli suurepärane, kindlasti teen seda teinekordki. Minu arust sobiks sellele toidule lisada ka küüslauku ja/või basiilikat.