Seenekotletid

300 g hakkliha
1/2 l eeltöödeldud seeni (kukeseened, puravikud vms.)
300 g marineeritud peeti
1,5 dl riivsaia
1 dl vett
1 muna
1-2 suurt mugulsibulat
purustatud musta pipart
jämedat soola

1. Pane riivsai hetkeks vette paisuma.
2. Haki seened ja peedid peeneks ning sega taigna ained kokku.
3. Prae proovikotlet. Kui see ei püsi hästi koos siis lisa taignale veidi kartulitärklist.
4. Vormi taignast kotletid ja küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 200 C juures 20-30 minutit.
• Võid küpsetada kotlette ka praepannil madalal kuumusel ja pikkamööda, nii et need oleksid mõlemalt poolt kuldpruunid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga