Seenekotletid värsketest seentest

600 g seeni: puravikud, kukeseened või kuuseriisikad
2 sl jahu või riivsaia
1 muna
3 sl võid või margariini
2 sibulat
jahvatatud musta pipart
jämedat soola
võid praadimiseks

1. Puhasta seened ning kuumuta omas mahlas.
2. Aja seened läbi hakkmasina või haki noaga peeneks, lisa võis kuumutatud hakitud sibulad, munad, jahu või riivsai ning maitsesta ja sega hoolikalt läbi.
3. Vormi seenemassist kotletid, veereta riivsaias ja prae.
4. Serveeri võiga ülevalatult, lisandiks keedetud värsked kartulid ning tilli-hapukoorekaste.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

66 kommentaari “Seenekotletid värsketest seentest

  1. valmistasin täidetud paprikat ja jäi üle hakkliha, riisi munaga mass.lisasin sinna kupatatud peenestatuid seeni,sibulat,hakitud paprikat ja veidi jahu-väga maitsvad kotletid tulid.