Seene-hakklihakaste

200 g värskeid või konservseeni
200 g hakkliha
4 sl õli
2 keskmist sibulat
1 sl jahu
3 sl hapukoort
purustatud musta pipart
soola
2 klaasi puljongit või vett

1. Haki sibulad ja prae koos hakklihaga.
2. Lisa hakitud seened ja jahu ning prae koos läbi.
3. Lisa kuum puljong ja hapukoor, keeda ja maitsesta.
4. Serveeri keedetud kartulite ja aedviljasalatiga.
Hüva nõu:
Kasutades kukeseeni saad eriti maitsva roa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Seene-hakklihakaste

  1. mina lisan hapukoore kõige viimasena ,keeva kastme sisse ,segan korralikult ära ja siis ei keeda enam.

  2. Hapukoore asemel sobis suurepäraselt seenemaitseline toorjuust (RIMIst Poola toorjuust Puravikumets), tulemus oli super

  3. Mulle tundub isuäratav. Valisin selle tänaõhtuseks roaks. Mehele peaks ka meeltmööda olema. Tore kui on koht, kust ideid saab;) Tnx;) Kui valmis, siis hindan ka:)