Fileevarras

500 g põrsa sisefileed
2 banaani
u. 150 g peekonit
8 – 12 väikest sibulat
1 punane paprika

MARINAAD:
½ dl sojakastet
1 sl värsket riivitud ingverit
½ dl õli

1. Lõika fileed umbes 1 cm paksusteks viiludeks.
2. Sega marinaad valmis.
3. Pane lihatükid kahekordsesse plastkotti. Kalla marinaad kotti ja sule see hoolikalt. Pane kott kaussi ja tõsta külmkappi. Lase lihal marinaadis tõmbuda vähemalt tund aega.
4. Koori banaanid ja lõika neljaks. Keera iga banaanitüki ümber peekoniviil.
5. Koori sibulad. Pese paprikad, eemalda seemned. Lõika viljaliha paraja suurusega tükkideks.
6. Lükka vardasse kordamooda lihatükke, peekoni-banaanirulle, sibulaid ja paprikatükke.
7. Grilli vardad hõõguval sütel või grillahjus.
8. Kui soovid teha varrastele kastme, maitsesta pakk hapukoort chilli, aroomisoola, hakitud porru, hakitud marineeritud kurgi ja sinepiga. Lisandiks sobib näiteks keedetud riis, mis on maitsestatud herne-maisi-paprika seguga. Ka värske salat sobib varraste juurde hästi.
Hüva nõu:
Ingveri võib asendada näputaie purustatud musta pipraga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Fileevarras

  1. Mina joon iga päev pudeli Kadarbiku porgandi mahla ja pole enam kaks aastat tõbine olnud.Kui on vaja vitamiini ,siis Kadarbiku naturaalsetest mahladest saate selle kätte.