Grillitud antrekoot veinivõiga

2 punast sibulat
2 dl punast veini
75 g võid
½ tl soola
½ tl purustatud musta pipart
4 tk antrekooti veise välisfileest

1. Koori ja haki sibulad ning pane potti.
2. Kalla punane vein peale ja keeda sibulat veinis, kuni vein on peaaegu haihtunud.
3. Klopi või mikseriga vahule. Sega jahtunud sibulasegu võiga. Vormi või rulliks. Tõsta see jahedasse kohta.
4. Prae antrekooditükid väligrillis või grillpannil. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Lõika või viiludeks. Tõsta võiseib kuumale lihalõigule. Serveeri liha kuumalt, näiteks ahjukartuli ja tomatisalatiga.
Hüva nõu:
Ülejäänud veinivõi säilib võipaberisse keeratult külmkapis 1-2 kuud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga