Grillitud forellifilee ingverivõiga

1 kg forellifileed (nahaga)
100 g võid
3 sl sojakastet
2 küüslauguküünt
2 spl hakitud ingverit
2 spl fariinsuhkrut
1/2 tl riivitud sidrunikoort
2 spl sidrunimahla
1/2 tl soola

1. Vahusta või (pehme), purustatud küüslauguküüned, hakitud ingverijuur, suhkur, sool, sidrunimahl ja -koor.
2. Tõsta portsioniteks lõigatud forellitükid õliga määritud grillrestile nii, et nahaga pool on all.
3. Pintselda maitseseguga ja grilli mõlemalt poolt umbes 5 minutit.
Hüva nõu:
Kui soovid võid forellitükid enne grillimist keerata fooliumisse, saad mahlasema ja aromaatsema suutäie.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga