Idamaine maksaroog wokis (wok)

400 g veisemaksa
2 sl õli
1 porru
1 punane paprika
½ hiina kapsast või peakapsast
½ dl maa- või kreeka pähkleid

KASTE:
1 apelsini mahl
2sl sojakastet
½ tl ingverit
½ tl karrit
veidi cayenne või chillipipart
(2 tl maisijahu)

1. Lõika veisemaks õhukesteks ribadeks. Kuumuta õlis nõrgal tulel suurel praepannil või wokpannil. Prae maksaribasid mõni minut ja tõsta need pannilt ära.
2. Pese porru, paprika ja hiina (või pea-) kapsas ning lõika viiludeks. Küpseta neid veidi pannil ülejaanud õlis.
3. Sega kastme ained kokku. Kalla segu panni aedviljale. Lase keema. Lisa maks ja kuumuta.
4. Puista pähklid valmis toidu pinnale. Serveeri koos keedetud riisi ja sojakastmega.
Hüva nõu:
Seda toitu võib valmistada ka lambamaksast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga