India grillvarras

2 väikest porrut
vett
2 – 3 banaani
8 – 10 viilu peekonit
200 g põrsa sisefileed
250 g broileri rinnafileed
2 väikest õuna

GRILLKASTE:
½ dl õli
2 tl sojakastet
1 tl karrit
(natuke soola ja pipart)

1. Pese porru ja lõika see 5 cm pikkusteks tükkideks. Kupata porru keevas vees, loputa külma veega ja lase nõrguda.
2. Lõika kooritud banaanid 3 cm paksusteks viiludeks. Lõika peekoniviilud pikuti pooleks ja keera banaaniviilude ümber.
3. Lõika põrsa- ja broilerifileed parajateks tükkideks. Lõika õunad lõikudeks.
4. Võta neli kuni kaheksa varrast. Lükka lihatükid, porru, banaan ja õunalõigud vaheldumisi vardasse.
5. Sega kõik grillkastme ained kokku.
6. Maitsesta kaste vajaduse korral soola ja musta või valge pipraga. Määri vardad kastmega.
7. Küpseta söe- või ahjugrillis. Serveeri koos ahjukartulite ja rohelise salatiga.
Hüva nõu:
Võid kasutada ka valmis grillkastet ja maitsestada seda karriga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

179 kommentaari “India grillvarras