Kai Yang – broileriwok (wok)

400 g broilerifileed
200 g külm. või konservube
300 g hiinakapsast
1 punane paprika
2 dl oaidusi
2 sl õli
1-2 tl juustukööment
2 tl küüslaugupulbrit
1 tl jahvatatud ingverit
1 tl koriandrit (tervelt)
1 tl Sambal Oelek – tðhillikastet
1/2 dl sojakastet (Ketjap Manis)

250 g nuudleid

1. Viiluta broilerifileed, hiinakapsas ja paprika.
2. Kuumuta wokis õli.
3. Lisa broileriribad ja pruunista kergelt.
4. Lisa oad, hiinakapsas, paprika ja maitseained.
5. Küpseta umbes 5-10 minutit.
6. Valmista nuudlid pakendil oleva juhise järgi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

7 kommentaari “Kai Yang – broileriwok (wok)