Kana pähklikastmes (wok)

4 broileri rinnafileed
1 tl Hiina viie pipra vürtsipastat
1 dl seesami- või muud õli
1 sibul
2 porgandit
1 sellerivars
4 dl kanapuljongit
1 sl tomatipastat
2 dl maapähklivõid
2 sl sojakastet
1 tl kartulijahu
1/2 tl valgeveiniäädikat
1 tl fariinsuhkrut
hakitud murulauku
soola

1. Lõika broileri rinnafileed kuubikuteks ning maitsesta soola ja pipraseguga.
2. Kuumuta wokis õli ja pruunista liha. Tõsta liha kõrvale ja hoia soojas.
3. Pruunista õlis hakitud sibul, porgandi- ja sellerikuubikud.
4. Sega omavahel puljong, tomatipasta, maapähklivõi, sojakaste ja kartulijahu, kalla köögiviljadele ning kuumuta veidi.
5. Lisa kanatükid, maitsesta ja puista üle hakitud murulauguga.
6. Serveeri keedetud riisiga.
Hüva nõu:
Kui Hiina viie pipra vürtsipastat ei juhtu olema võid selle asendada u. 1/2 tl pipraseguga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga