Kana ja brokoli hiinapäraselt (wok)

500 g broileri rinnafileed
1 sl kerget (light) sojakastet
2 tl ðerrit
1 tl soola
1 tl musta pipart
3 tl seesamiõli
2 tl maisitärklist
500 g brokolit
1½ sl maapähkliõli
2 sl hakitud küüslauku
2 sl riivitud ingverijuurt
2 punast tðillikauna
2 sl kala- või sojakastet
3-5 sl kanapuljongit
2 sl austrikastet
250 g munanuudleid

1. Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks.
2. Pane ribadeks lõigatud broilerifileed kaussi. Lisa sojakaste, ðerri, sool, 1/2 tl musta pipart, 1 tl seesamiõli ja maisitärklis. Sega hästi läbi ja lase vähemalt pool tundi marineerida.
3. Lõika brokoliõisikud väiksemaks, koori ja viiluta varred. Keeda neid väheses, soolaga maitsestatud vees 2 minutit ja loputa siis külma veega üle.
4. Kuumuta wok ja lisa maapähkliõli. Kui õli hakkab suitsema, lisa hakitud küüslauk, riivitud ingverijuur ja ülejäänud 1/2 tl musta pipart. Sega mõni sekund.
5. Lisa kanafilee ja jätka pruunistamist umbes 4 minutit.
6. Pane juurde brokoli varred ja õisikud, viilutatud tðillikaunad ja kalakaste.
7. Kalla juurde puljong, austrikaste ja 2 tl seesamiõli.
8. Sega hulka munanuudlid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

6 kommentaari “Kana ja brokoli hiinapäraselt (wok)