Lambalihavardad aedviljadega

400 g lambaliha (soovitav praetükk)
1 roheline paprika
1 kollane paprika
15 mini- ehk kokteiltomatit
3 – 4 sellerivart
10 – 12 väikest sibulat

MARINAAD:
1 dl chillikastet
1/2 dl õli
2 sl veiniäädikat
2 sl fariinsuhkrut
1 hakitud sibul
1 purustatud küüslauguküüs
2 tl tüümiani
1/2 tl purustatud musta pipart
1/2 tl soola

1. Lõika liha sobiva suurusega kuubikuteks.
2. Sega marinaadi ained.
3. Lükka lihatükid vardasse vaheldumisi paprikatükkide, kokteiltomatite, selleritükkide ja kooritud väikeste sibulatega.
4. Tõsta vardad vormi ja kalla marinaad peale. Keera vardaid, et liha oleks igast küljest marinaadiga kaetud. Aseta paariks tunniks jahedasse kohta. Keera aeg-ajalt.
5. Küpseta söe- või elektrigrillis 15 – 20 minutit.
6. Serveeri koos leiva või saia ja salatiga.
Hüva nõu:
Kui leiad, et marineerimine võtab liiga palju aega, määri vardad marinaadiga enne grillimist ja paar korda ka grillimise ajal. Kokteiltomatid on vardas praktilisemad, kui tükeldatud tavalised tomatid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga