Magushapud köögiviljad (wok)

2 tl maisitärklist
1 sl sojakastet
4 tl fariinsuhkrut
4 tl valgeveiniäädikat
1 sl tomatipüreed
1 sl ðerrit
1 sl maapähkliõli
1 porgand
1 punane paprika
1 suvikõrvits
1 väike apteegitilli sibul
100 g minimaisi (tõlvikuid)

1. Sega väikeses kausis maisitärklis ja 5 sl vett. Lisa sojakaste, fariinsuhkur, veiniäädikas, tomatipüree ja ðerri.
2. Kuumuta wok ja lisa õli. Prae kiirelt läbi – ribadeks lõigatud porgand, paprika ja apteegitill.
3. Lisa viilutatud suvikõrvits ja pikuti pooleks lõigatud minimais.
4. Kalla juurde maisitärklisekaste ja kuumuta veidi, kuni kaste pakseneb.
5. Serveeri keedetud riisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga