Marineeritud grillðnitsel

4 valmis veiseðnitslit või antrekoodiviilu

ANANASSIMARINAAD:
2 dl õli
4 sl sojakastet
3 tl jahvatatud ingverit
2 purustatud küüslauguküünt
1 dl ananassileent või -mahla

AED VILJAVARRAS:
12 – 16 väikest tomatit
12 – 16 shampinjoni
8 väikest sibulat
2 tükeldatud paprikat
valmis grillkastet

1. Sega marinaad.
2. Pane lihaviilud kahekordsesse plastkotti ja kalla marinaad peale. Sule kott tihedalt ja pane üheks ööpäevaks külmkappi. Keera kotti paar-kolm korda ümber.
3. Torka aedvili grillvarrastele. Kui kasutad puust vardaid, leota neid enne kasutamist vees, et need põlema ei süttiks.
4. Võta liha marinaadist välja ja kuivata. Grilli liha kummaltki poolt umbes 5 minutit. Määri aedviljavardad grillkastmega. Küpseta need grilli välisserval, keera vardaid vahepeal paar korda.
5. Serveeri ðnitslid ja vardad koos leiva või saia, rohelise salati, sidruniviilude, rediste ja näiteks värske kartuli või kartulisalatiga.
Hüva nõu:
Võta ananassileem marinaadiks purgiananasside pealt ja kasuta ananass ära salatis või aedviljavarrastes.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga