Seahakkliha ingveri ja küüslauguga (wok)

100 g pikateralist riisi
1 sl maapähkliõli
2 küüslauguküünt
2 cm tükk ingverijuurt
500 g seahakkliha
2 sl sojakastet
rohelist sibulat
200 g idandatud ube
1 porgand
musta pipart (purustatult)

1. Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks.
2. Kuumuta wok ja lisa õli. Prae selles kiirelt – hakitud küüslauk ja ingver.
3. Lisa hakkliha ja pruunista.
4. Lisa juurde sojakaste, hakitud roheline sibul, idandatud oad ja riivitud porgand. Prae veel umbes 2 minutit ja maitsesta musta pipraga.
5. Kurna riis ja sega hakklihamassi hulka.
Hüva nõu:
Idandatud ubade asemel võid kasutada ka idandamata ube.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga