Ulukiliha wok-pannil (wok)

(põhja) põdraliha (u. 300g)
1 – 2 sl toiduõli
2 porgandit
1 pastinaaki
½ kaalikat
1 – 2 nuikapsast
1 porru või rohelist sibulat

KASTE:
1 dl õlut
½ dl sojat
1 tl rosmariini
1 tl kadakamarju
1-2 küüslauguküünt

1. Kuumuta wok-pann. Kalla õli pannile.
2. Koori porgandid, pastinaak, kaalikas ja nuikapsas. Lõika kõik ribadeks. Pese ja peenesta porru.
3. Pruunista liha kiiresti igast küljest.
4. Tõsta liha panni servale. Lase aedviljaribad wok-pannil keema.
5. Kalla õlu ja soja peale. Maitsesta rosmariini ja purustatud kadakamarjadega.Lisa purustatud küüslauk. Keeda mõni minut.
6. Pane liha uuesti aedvilja hulka ja kuumuta.
7. Serveeri näiteks koos keedetud nuudlitega.
Hüva nõu:
Wok-panni võid asendada suure praepanniga ja põdraliha muu ulukilihaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga