Pikantne salat

1 kg punaseid tomateid
1 kaun tðillit
peotäis peterselli
200 g suhkrut
30 g soola
350 g õli
3 kg kabatðokki
1 kg magusat pipart
100 g purustatud küüslauku
100 g 6% äädikat

Lase tomatid, tðilli ja petersell läbi hakklihamasina. Lisa suhkur, sool ja õli ning lase segu keema. Seejärel lisa kuubikuteks lõigatud kabatðok ja ribadeks lõigatud magus pipar. Keeda 30 minutit, lisa küüslauk ja äädikas. Sega hoolikalt läbi, võta segu pliidilt ja vala kuumalt purkidesse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Pikantne salat

  1. meie peres ei vaadatud kabatšokki poolegi,aga seda retsepti proovides toppime seda salatit nii prae juurde kui saia-leiva peale

  2. Tegin ja järgmine aasta ma arvan, et teen ka! Ja tsillit ja soola panen järgmine kord rohkem ja õli vähem… Aga hea on ikkagi.

    • Teie blogisid ldeeugs olen hakanud end fcha enam sfcdi tundma.miks mind ei aja tagaknt soov vf5i selle puudumisel siis ve4hemalt sund joosta, jalgrattaga sf5ita, rulluisutada vf5i aeroobitseda.ma suvel ei jf5ua kunagi nii kaugele, et midagi se4e4rast korda saata. kui sfcgisel-talvel-kevadel tubli olen, siis ke4in paar-kolm korda ne4dalas ujumas. aga see on ka siis ja ainult siis, kui rfctmi sisse saan.vaatan ja mf5tlen, et ehk on oma osa, ehk isegi suur osa ,lapsepf5lves spordilaagrites veedetud paljudes suvedels .ei taha enam joosta. ega end ses osas sundida.kui, siis ainult vabast tahtest ja mf5nuga!