Tomatimarmelaad rohelistest tomatitest

1 kg (2 l) rohelisi tomateid
1 sidruni riivitud koor (ainult kollane osa)
1/2 tl ingveripulbrit või riivitud ingverijuurt
700-800 g suhkrut

Pane puhtad rohelised tomatid sõelaga üheks minutiks keeva vette. Eemalda koor ja lõika tomatid väikesteks tükkideks. Tomatitükid pane vähesesse keeva vette, lisa ingver ja keeda kaanega suletud nõus pehmeks. Lisa suhkur ja riivitud sidrunikoor ning keeda segades marmelaadiks. Kui vaja, eemalda vaht ja valmis marmelaad tõsta purkidesse. Kui kasutad ingveripulbrit, siis lisa see koos riivitud sidrunikoorega. Rohelisi tomateid võid enne keetmist ajada läbi hakkmasina või kasutada selleks köögikombaini, siis ei ole vaja koort eemaldada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga