Kirju varras

250 g neeru
250 g maksa (sobib ka linnumaks)
1/4 l punast veini
2 mugulsibulat
2 tomatit
1 värske kurk
õli
soola
pipart

1. Lõika neerud pooleks, eemalda sooned ja kelmed, pese hoolikalt ja leota u 1 tund. Seejärel lõika neerud kuubikuteks.
2. Puhasta maks kelmest ja lõika kuubikuteks. Seejärel pane kõik punasesse veini ja lase seista u 30 minutit, kuivata.
3. Pane kuubikud vaheldumisi vardasse koos sibulaga (mis on lõigatud 4 osaks), tomatitega ja kurgiviiludega. Määri õliga, maitsesta ja küpseta grillil.
4. Sool lisa valmis toidule. Vardasse võid lisada ka pekitükke.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga