Kartulipizza

Taigen:
7-8 keedetud kartulit
1 mugulsibul
1/2 tl soola
1 sl õli
1 muna

Täidis:
1 sl õli
1/2 porrut
1 sibul
2 küüslauguküünt
300 g lastevorsti või hakkliha
1,5 dl vett
3 sl tomatipüreed
1/2 tl soola
veidi tshillipipart
1 tl basiilikut

Kate:
3-4 tomatit
pitsamaitseainet
150 g riivitud juustu

1. Riivi keedetud kartulid ja lõika sibul väikesteks tükkideks.
2. Lisa muna, õli ja sool. Sega ühtlaseks taignaks.
3. Kata küpsetuspaberiga kaetud küpsetuspann taignaga ja küpseta ahjus 225°C juures 15 minutit.
Seni kui taigen küpseb valmista täidis:
1. Tükelda porru ja sibul, pruunista kergelt õlis.
2. Lisa kuubikuteks lõigatud vorst ja purustatud küüslauguküüned.
3. Lisa vesi, maitseained ja tomatipüree. Hauta mõni minut.
Vala täidis poolküpsenud taignale ja kata tomativiiludega. Raputa üle pitsamaitseaine ja juustuga. Küpseta veel 15 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga