Wok a`la marine (wok)

2-3 väiksemat mugulsibulat
3-4 küüslauguküünt
2 sl oliiviõli
3 sl tomatipastat
1 pk safranit (u. 0,5 g)
1 tl soola
500 g väiksemaid kalmaare
2 dl valget veini
100 g kooritud krevette
1 dl hakitud peterselli

1. Pese ja puhasta kalmaarid ning lõika õhukesteks ringideks.
2. Koori ja viiluta sibul ning küüslauk.
3. Kuumuta wokis õli, lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta veidi aega. Lisa tomatipasta ja sool.
4. Lisa kalmaariringid ja kuumuta segu u. 1 minut. Kalla wokki vein ja lase 2-3 minutit haududa.
5. Lisa krevetid ja petersell. Kuumuta hetkeks kõik läbi. Serveeri kohe koos riisi või saiaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga