Imelihtne ja kiire shokolaaditort

biskviitpõhi (tordipõhi)
dzemm
hapukoor
ðokalaad
piim

1. Lõika ostetud biskviitpõhi serviti pooleks.
2. Üks pool kata ühtlaselt moosi või dzemmiga. Teine pool lõika kuubikuteks(1,5*1,5cm).
3. Sega tükid paraja koguse haapukoorega.
4. Aseta segu ühtlaselt põhja peale.
5. Sulata ðokolaad nõrgal tulel, lisa tilk piima.
6. Kalla tort üle sulanud ðokolaadiga.
7. Hoia torti külmkapis kuni ðokolaad on tahkestunud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

86 kommentaari “Imelihtne ja kiire shokolaaditort

  1. väga kiire ja maitsev tort
    kui tuleb aga magusa isu peale siis kõik ained on kohe külmkapis olemas ja kohe võib hakata tegema
    mina kasutasin mustsõstamoosi, väga mõnus hapukas oli ja hapukoorega sobib imehästi
    úokolaadi asemel segasin kokku kakao, või, suhkru ja piima
    mõnus glasuur tuli
    tort on väga hea
    soovitan

  2. Šokolaadile võiks lisada piima asemel veidi toiduõli,teeb šokoladi pehmemaks.Kindlasti tuleks šokolaadi sulatada veevannis.Võib lisada kompotti(virsikukompott).Tuleb mahlasem ja tõstab maitse eriliselt esile.

  3. aa ja seda, et kui ðokolaadi sulatada, siis tee need tükikesteks ja pane potti ja lisa sinna piima ja siis koguaeg peab segama, sest muidu kõrbeb kindlalt põhja!!! =)

  4. aww, ma armastan kräsupea kooki!!
    kui ma tegin, siis ma ostsin minu arust ühe selle suure tordipõhja, 2 suurt pakki hapukoort (aga üle jäi vist kah), 2 keskmise suurusega Anne ðokolaadi ja nuh, täitsa hea kook tuli ikka;) 😛

  5. oi, see ju kräsupea =))))

    aga kas tõesti ei peaks ¹okoaadi hoopis kuumavee vannis sulatama? ei kõrbegi põhja, kui lihtsalt pliidil teha?? :O

    ja kas sooja asja tohib siis niimoodi järsku külmakappi panna?? :O