Piccolo-kaste (sea- või lambalihale)

1,5 dl oliiviõli
1 värske tshillikaun või 1-2 kuivatatud kauna
1 sl köömneid
1-2 purustatud küüslauguküünt
0,5 tl kurkumit ja juustuköömneid (jeerat)

1. Haki tshillikaun peeneks. Sega kaste valmis ja lase enne kasutamist umbes tund aega toatemperatuuril seista.
2. Pühi liha pind majapidamispaberiga kuivaks ning pintselda sellele kastet enne grillimist ja grillimise ajal.
Hüva nõu:
Enne tshillikaunade peenestamist eemalda neist seemned ja sisemust kattev valge kile. Pärast tshilli töötlemist pese käed puhtaks, sest piprase käe puudutus paneb silmad või huuled tükiks ajaks kipitama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga