Punane oreganomarinaad (sea- või loomalihale)

u. 2-3 kg lihale

200 g head ketđupit
50 g toiduőli
1 väike purustatud sibul
1 keskmine purustatud küüslauguküüs
2 tl suhkrut
50 ml keedetud vett
0,15 g oreganot
1 tl jämedat soola
0,5 tl purustatud pipart
20-30 ml sojakastet

1. Lahusta suhkur vees. Sega kőik koostisained hoolikalt läbi ja jäta umbes 30 minutiks tőmbama. Enne lihaga segamist sega marinaad veelkord hoolikalt läbi.
2. Lase lihal marineerida paar tundi vői kuni ööpäev.
Hüva nőu:
Enne grillima asumist pühi lihalt paksem marinaadikiht kuna see vőib kőrbema hakata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga