Jäneseselg austerservikutega

2 jäneseselga
150 g pekki
soola
jahvatatud musta pipart
6 sl toiduõli
400 g austerservikuid
2 shalottsibulat
500 g ürdivõid
6 sl rõõska koort
peterselli
murulauku

1. Pese jäneseseljad külma vee all ja kuivata. Lõika pekk ribadeks ja pikeeri sellega liha. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Pane jäneseseljad kuumutatud õliga pannile ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C juures u. 25 minutit.
3. Puhasta, pese ja haki austerservikud. Koori ja haki shalottsibulad.
4. Hauta pannil sulatatud võis sibulad ja seened. Lisa juurde rõõsk koor. Maitsesta kaste hakitud maitserohelise ning soola ja pipraga.
5. Serveeri – tõsta taldrikule kaste ja kastme peale jäneseselg. Paku juurde kartulikotlette ja hautatud rooskapsast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga