Metssealiha pärlsibulatega

1 kg metssea reietükki (kondita)
soola
jahvatatud musta pipart
3 suurt sibulat
6 sl toiduõli
3 sl tomatipastat
0,7 l punast veini
10 kadakamarja
20 marineeritud pärlsibulat (konservist)
4 viilu peekonit

1. Pese metssealiha külma vee all, kuivata ja lõika u. 3 cm kuubikuteks. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga.
2. Koori ja haki sibulad.
3. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Lisa sibulad ja hauta klaasjaks.
4. Sega juurde tomatipasta, vein ja purustatud kadakamarjad. Lase roal u. 45 minutit moorida.
5. 10 minutit enne valmimist lisa nõrutatud pärlsibulad, maitsesta.
6. Lõika peekon peenikesteks ribadeks, prae pannil krõbedaks ja aseta roale ning serveeri koos kartulikroketitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

55 kommentaari “Metssealiha pärlsibulatega