Guacamole 2

2 avokaadot
2 tl sidrunimahla
0,5 tl jämedat soola
1 mugulsibul
1 tomat
1 küüslauguküüs
2 sl hakitud värsket rohelist või 0,5 sl punast tshillipipart või kuivatatud tshillipulbrit

1. Koori ja peenesta sibul, küüslauk ja tomat. Poolita avokaado pikuti, eemalda koor ja kivi. Lõika viljaliha väikesteks tükkideks, pane kaussi ja pritsi tumenemise vältimiseks kohe sidrunimahlaga üle.
2. Lisa avokaado juurde ka teised komponendid ja maitseained.
3. Purusta kõik komponendid saumikseriga või köögikombainis ühtlaseks massiks. Hoia kuni serveerimiseni külmas kohas, tiheda kaane või toidukilega kaetult, sest õhuhapniku toimel muudab avokaado maitset ja värvi. Mõningal määral aitab värvimuutust takistada avokaadokivi, mis dipi sisse pannakse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga